Cautare

15553 de rezultate pentru "rica raducanu isi repara ceasul la ceasornicar catalin vardianu" (3.78 secunde)
Presedintele demisionar al PD-L Botosani, Catalin Flutur, si-a reconfirmat ieri candidatura pentru sefia organizatiei judetene, convins fiind ca nu numai PD-L este vinovat de situatia actuala a tarii.
In sondajele PSD, PDL isi mentine primariile mari si Consiliile Judetene Candidatii USL la primariile marilor orase si la presedintiile Consiliilor Judetene detinute deja de PDL nu reusesc sa castige in fata candidatilor PDL-UNPR, desi Uniunea are peste 50% la votul politic in aproape toate judetele, conform sondajelor realizate de PSD luna trecuta.
-partidele vin la consultari; ... Zuruck!, fiecare sa vina in ziua si la ora la care au fost invitati;
Prin lege, oricine poate participa", ne-a declarat ieri Catalin Anton, purtatorul de cuvant al DADL. ... La fel cum nu cred ca isi vor muta afacerile in Bulgaria, dupa cum au declarat la conferinta de presa organizata recent", ne-a spus Anton.
Cert este ca intr-o ora de la deschiderea sesiunii de depunere de proiecte on line, banii se terminasera in toate regiunile tarii. ... Este vorba despre proiecte de investitii de pana la 1.075.000 de lei, iar depunerea de proiecte on line a inceput ieri-dimineata, la ora 9.00.
Schwartzenberg a preluat controlul emisiei duminica, la ora 18.00. ... Elan si echipa sa - condusa de Sergiu Toader si Sorin Enache - au preluat controlul emisiei si controlul distributiei catre cablisti duminica seara, la ora 18.00, emitind din noul sediu din cladirea Willbrook (amplasata aproape de Otopeni).
Cand se gandeste la cursele sale, campionul national la motociclism Catalin Cazacu isi aminteste exact fiecare accident suferit. "Sunt tot felul de situatii limita si la curse. ... "Cel mai "dureros" accident a fost cel din toamna trecuta in Germania, la calificarile campionatului mondial de viteza:
Un articol interesant publicat pe Facebook, de un tanar fotograf, Catalin Cojo, din Calarasi: ... Vloggerul este persoana care isi prezinta viata si activitatile sale de zi cu zi, un fel de show de divertisment, entertainment pentru TINERI, pe care voi, probabil n-o intelegeti...
Radu Catalin a postat pe Facebook un text in care explica de ce si mai ales cine este in spatele Maidanului adus in Romania, in anul Centenarului marii Uniri. Iata textul lui Radu Catalin:
De curand, in presa, a aparut un articol in care ministrul Justitiei, domnul Robert Cazanciuc, intr-un mod foarte elegant, a incercat sa dezamorseze posibilele efecte ale unei afirmatii extrem de grave facute, pe o anumita retea de socializare, de catre domnul Catalin Predoiu, fostul ministru al Justitiei din vremea guvernarii PDL, asupra unui posibil ‘blat’ intre Guvernul Ponta si Comisia Europeana in privinta noului Raport MCV.
Mana rupta atarna langa mine Medicul Catalin Piviniceru, unul dintre cei 5 supravietuitori ai accidentului aviatic din Apuseni, a rememorat momentele groaznice prin care a trecut in așteptarea salvatorilor.
Catalin Botezatu, Mirela Vescan, Gianina Corondan, Adina Buzatu si lista ar putea continua. ... - A fost un proiect la care am visat . ... La acest sfarsit de an Laboratoarele Thea vor sarbatori 4 ani in Romania . ... - Ce vedete din show-biz folosesc produse de la Laboratoarele Thea?
De la peretele cu poze vechi scoase din albumul de familie al solistului Voltaj, pana la istoriile din meniu, cei care trec pragul cafenelei vor afla povesti pline de farmecul epocilor trecute si vor gusta ceaiuri si cafele din cele mai indepartate colturi ale lumii.
[email protected] (15 -21 aprilie) - Cu cei 4 militari implicati in explozia unei bombe-capcana in Afganistan cifra sacrificiilor armatei romane se ridica la peste 200 de raniti si 20 de morti, de la debutul implicarii noastre.
Desi auzisem de Auschwitz, desi la doar cativa pasi de noi, la Jilava, la Gherla, la Aiud, semeni de-ai nostri contribuiau la Cartea Recordurilor cu atrocitati lor originale aplicate impotriva altor semeni.
Mara Raducanu Prof. ... Incendiul din clubul mortii, din strada Tabacarilor reprezinta cea mai mare tragedie din Romania ultimilor 20 de ani, bilantul persoanelor care si-au pierdut viata ajungand, pana in acest moment, la 50 de morti si peste 100 de raniti.
Mara Raducanu) Cu bocancii in picioare si rucsacul in spinare, Klaus Iohannis, presedintele nostru din tara lucrului bine facut a plecat intr-o drumetie de week-end. ... Merita sa le descoperiti!, e mesajul lui Iohannis dupa drumetia de la Balea Lac.
Fostul ministru al Muncii a obtinut 8.738 de voturi, ceea ce reprezinta 34, 85 la suta din numarul total al voturilor valabil exprimate. Pe locul doi in preferintele electoratului s-a aflat candidatul Partidului Democrat Liberal (PDL), Daniel Raducanu, care a fost votat de 7.339 alegatori (29,27%).
Desi gradul de ocupare in statiunile de pe Litoral este foarte mare si se stie ca la peste 85% ocupare scade calitatea serviciilor, Daniel Vasilescu, presedintele Federatiei Patronatelor din Turism nu s-a aratat ingrijorat fata de aceasta realitate.
"Pentru noi va fi o provocare sa demonstram ca putem functiona la parametri optimi si in extrasezon", a declarat Gelu Enciu, directorul general al hotelului, in cadrul conferintei de presa de ieri, ziua lansarii.
google-analytics.com